ACORDUL: Prezentul Acord de parteneriat (denumit în continuare “Acordul”) este furnizat de următoarea organizație, denumită în continuare “Compania”: Parteneri Rom Curier. Site-ul nostru principal este situat la adresa menționată mai sus. Acordul este un document legal între dumneavoastră și Companie care descrie relația de parteneriat pe care o încheiem. Acest Acord acoperă responsabilitățile dumneavoastră în calitate de partener și responsabilitățile noastre față de dumneavoastră. Vă rugăm să vă asigurați că citiți și înțelegeți în întregime acest document, precum și să apelați la asistența unui avocat, dacă doriți, deoarece fiecare dintre termenii acestui Acord este important pentru relația noastră de lucru.

1) DEFINIȚII

Părțile la care se face referire în prezentul acord sunt definite după cum urmează:

 1. a) Companie, Noi, Noi: Așa cum am descris mai sus, vom fi numiți Compania. Noi, noi, noastră, al nostru și alte pronume la persoana întâi se vor referi, de asemenea, la Companie, precum și la toți angajații sau agenții legali ai Companiei.
 2. b) Dumneavoastră, Partenerul: Dumneavoastră veți fi denumit “Partenerul”. De asemenea, veți fi denumit în prezentul acord cu pronume de persoana a doua, cum ar fi “tu”, “dumneavoastră” sau “al dumneavoastră”.
 3. c) Părțile: Colectiv, părțile la prezentul acord (Compania și Dumneavoastră) vor fi denumite “Părțile” sau individual “Partea”.
 4. d) Programul de parteneriat: Programul pe care l-am creat pentru afiliații noștri, așa cum este descris în acest Acord.
 5. e) Cerere de parteneriat: Formularul completat în întregime trebuie să ne fie furnizat pentru a lua în considerare includerea dumneavoastră în Programul de parteneriat.
 6. f) Site web: Site-ul web principal pe care l-am menționat mai sus va fi denumit Website.

2) CONSIMȚĂMÂNT ȘI ACCEPTARE

Prin trimiterea unei cereri de înscriere în Programul nostru de parteneriat, garantați că ați citit și revizuit acest Acord și că sunteți de acord să vă supuneți obligațiilor acestuia. Dacă nu sunteți de acord să vă supuneți acestui Acord, vă rugăm să părăsiți imediat site-ul web și să nu trimiteți o cerere la Programul nostru de parteneriat. Acest Acord încorporează în mod specific prin referință orice Termeni și condiții, Politici de confidențialitate, Acorduri de licență pentru utilizatorul final sau alte documente legale pe care le putem avea pe site-ul nostru web.

3) RESTRICȚIE DE VÂRSTĂ

Trebuie să aveți cel puțin 18 (optsprezece) ani pentru a vă înscrie în programul nostru de parteneriat sau pentru a utiliza acest site web. Prin depunerea unei cereri în cadrul Programului nostru de parteneriat, declarați și garantați că aveți cel puțin 18 ani și că puteți accepta în mod legal acest Acord. Compania nu își asumă nicio responsabilitate sau răspundere pentru orice falsă declarație privind vârsta dumneavoastră.

4) ÎNSCRIEREA ÎN PROGRAM

Pentru a vă înscrie în Programul nostru de parteneriat, vi se va cere mai întâi să trimiteți o Cerere de parteneriat pentru a vă înscrie. Cererea de parteneriat poate fi găsită la următorul site web: https://parteneri.romcurier.eu/index.php/inregistrare-partener/.

Trimiterea unei Cereri de parteneriat nu garantează includerea în Programul de parteneriat. Noi evaluăm fiecare cerere și suntem singurii și exclusiv decidenți în ceea ce privește acceptarea afilierii. În cazul în care alegem să nu permitem includerea dvs. în Programul de parteneriat, vom încerca să vă notificăm într-un mod rezonabil. Dacă nu primiți vești de la noi într-un interval de timp rezonabil, vă rugăm să considerați cererea dvs. respinsă. Nu suntem obligați să vă oferim nicio explicație pentru respingerea dumneavoastră, dar vă rugăm să știți că putem respinge solicitanții pentru orice motiv sau mod, inclusiv, dar fără a ne limita la un site web sau o pagină de social media care încalcă Politica noastră de utilizare acceptabilă.

În cazul în care cererea dumneavoastră de parteneriat este respinsă, nu puteți depune o nouă cerere. În cazul în care Cererea dumneavoastră de parteneriat este acceptată, fiecare dintre termenii și condițiile din acest Acord se aplică participării dumneavoastră. De asemenea, este posibil să vă solicităm informații suplimentare pentru a vă completa Cererea de parteneriat sau să întreprindeți pași suplimentari pentru a vă asigura eligibilitatea în cadrul Programului de parteneriat.

5) NEEXCLUSIVITATE

Acest Acord nu creează o relație exclusivă între dumneavoastră și noi. Sunteți liber să lucrați cu furnizori de programe de parteneriat din alta categorie. Acest acord nu ne impune nicio restricție de a lucra cu orice persoană sau companie pe care o putem alege.

6) PROGRAMUL DE parteneriat

După acceptarea dvs. în Programul de parteneriat, trebuie să vă asigurați că contul dvs. este configurat complet, inclusiv informațiile specifice de plată și locația (cum ar fi o bancă sau un cont online pe care îl putem folosi pentru a efectua plata).

Vă rugăm să rețineți că mai jos este o descriere generală a Programului de parteneriat. Tot ceea ce este cuprins în această subsecțiune este supus termenilor și condițiilor specifice din restul acestui Acord.

Clicuri: Vă vom furniza un link sau linkuri specifice, personalizate pentru dvs. în calitate de partener, pentru promovarea dvs. (colectiv, “Link de clic”). Legătura de clic va fi codificată în funcție de identitatea dvs. și va trimite utilizatorii online către site-ul sau site-urile web ale Companiei. Prin prezenta, sunteți de acord să cooperați pe deplin cu noi în ceea ce privește Link-ul și că veți respecta în mod explicit toți termenii prezentului acord pentru promovarea Link-ului de clic în orice moment. Este posibil să modificăm linkul sau linkurile specifice și vă vom notifica în acest sens. Sunteți de acord să folosiți numai linkuri care au fost aprobate în prealabil de noi și să afișați Linkul Click în mod vizibil pe site-ul dvs. web sau pe pagina dvs. de social media, așa cum este descris în Cererea dvs. de parteneriat (colectiv, “Site-ul partener”).

Fără umplutură de cookie-uri: Sunteți de acord să nu folosiți “umplutura” de cookie-uri sau alte tehnici care pot încorpora un cod de urmărire fără cunoașterea specifică a utilizatorului online.

Toate informațiile care vor fi afișate pe Site-ul de parteneriat cu privire la Companie trebuie să fie aprobate de noi în scris înainte de afișare.

De fiecare dată când un utilizator face clic pe Linkul de clic de pe Site-ul de parteneriat și noi stabilim că este un clic calificat, așa cum este descris mai jos.

Vânzări: Vă vom furniza unul sau mai multe linkuri specifice care corespund anumitor servicii pe care le oferim spre vânzare (colectiv, “Linkul de vânzare”). Linkul de vânzare va fi asociat cu identitatea dvs. și va trimite utilizatorii online către site-ul sau site-urile web ale Companiei. Prin prezenta, sunteți de acord să cooperați pe deplin cu noi în ceea ce privește Legătura de vânzare și că veți respecta în mod explicit toți termenii prezentului acord pentru promovarea Legăturii de vânzare în orice moment. Este posibil să modificăm linkul sau linkurile specifice și vă vom notifica în acest sens. Sunteți de acord să folosiți numai linkuri care au fost aprobate în prealabil de noi și să afișați Linkul de vânzare în mod vizibil pe site-ul dvs. web sau pe pagina dvs. de social media, așa cum este descris în Cererea dvs. de parteneriat (colectiv, “Site-ul de parteneriat”).

De fiecare dată când un utilizator face clic pe Linkul afișat pe Site-ul de parteneriat și finalizează vânzarea serviciului , noi stabilim că este o Achiziție calificată, așa cum este descris mai jos, veți fi eligibil să primiți următorul beneficiile din programul de partener.

7) TERMENI SPECIFICI APLICABILI

Vom stabili dacă plata este permisă la discreția noastră unică și exclusivă. Ne rezervăm dreptul de a respinge vânzările care nu respectă termenii prezentului acord.

Procesarea și îndeplinirea comenzilor vor fi responsabilitatea noastră. De asemenea, vom furniza date în timp real cu privire la contul dvs. cu noi prin intermediul portalului pe care vă conectați la site-ul web.

După cum s-a descris mai sus, pentru a fi eligibile pentru plată, clicurile utilizatorilor trebuie să fie “clicuri calificate”. Clicuri calificate:

 1. a) Sunt clicuri care ajung pe site-ul nostru sau pe site-urile noastre web prin intermediul link-urilor formatate corespunzător de pe site-ul partener;
 2. b) Sunt clicuri care ajung pe site-ul nostru sau pe site-urile noastre prin intermediul exclusiv al site-urilor aprobate în mod specific de către partener(fără alte site-uri web sau pagini de social media);
 3. c) sunt clicuri care ajung pe site-ul nostru web și care se referă la un anumit utilizator; și
 4. d) Nu sunt clicuri trimise de un robot sau de un alt program web automatizat.

Achizițiile utilizatorilor trebuie să fie “Achiziții calificate”. Achiziții calificate:

 1. a) Nu trebuie să fie menționate de niciun alt partener sau link parteneral Companiei (cu alte cuvinte, Achizițiile calificate sunt disponibile numai prin intermediul linkului dvs. de parteneriatspecific;
 2. b) Nu pot fi achiziționate de către un partener sau clientdeja existent al Companiei;
 3. c) Nu pot fi achiziționate înainte ca partenerul să se alăture Programului de parteneriat;
 4. d) Pot fi achiziționate numai prin intermediul unui Link partenercu urmărire corespunzătoare;
 5. e) Nu pot fi achiziționate de către un client care încalcă oricare dintre termenii noștri legali sau Politica de utilizare acceptabilă;
 6. f) Nu pot fi frauduloase în niciun fel, la discreția unică și exclusivă a Companiei;
 7. g) Nu trebuie să fi fost indusă de către partenerprin oferirea de către client a unor cupoane sau reduceri;

8) INFORMAȚII PRIVIND PLĂȚILE

Plățile vor fi disponibile numai atunci când Compania are informațiile actuale ale adresei dumneavoastră, precum și documentația contabilă și fiscală. Vi se va cere să trimiteți datele fiscale. Informațiile contabile pot include numărul de rutare și de cont al unei bănci unde doriți să postați un depozit direct sau pot include o adresă de e-mail pentru o metodă de plată online.

În prezent, compania utilizează următoarele metode de plată:

Transfer Bancar

Pentru orice modificare a adresei sau a informațiilor contabile, trebuie să ne anunțați imediat, iar noi vom încerca să facem modificările la informațiile de plată cât mai curând posibil.

Plățile vor fi disponibile în luna sau în perioada următoare după ce se acumulează. De exemplu, dacă plățile se fac la fiecare 15 zile, trebuie să se încheie o perioadă întreagă de 15 zile pentru ca plata din acea perioadă să fie disponibilă în perioada următoare.

Ne rezervăm în mod explicit dreptul de a modifica informațiile privind plățile la discreția noastră unică și exclusivă. Dacă facem acest lucru, veți fi notificat.

Plățile sunt, de asemenea, supuse următoarelor restricții:

 1. a) Plățile sunt disponibile numai atunci când este atins un prag al următoarei sume: 200Lei(doua sute de lei).

Pentru orice litigiu cu privire la plată, Compania trebuie să fie notificată în termen de treizeci de zile de la primirea plății. Vom analiza fiecare notificare de litigiu, precum și tranzacția de plată la care se referă. Contestațiile depuse după treizeci de zile de la efectuarea plății nu vor fi luate în considerare.

9) RAPOARTE

Vă puteți autentifica în contul dvs. la noi pentru a revizui rapoartele legate de parteneriata dvs., cum ar fi rapoartele de plată și informațiile privind clicurile calificate și/sau achizițiile. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că nu toate clicurile și/sau achizițiile calificate listate au fost revizuite în totalitate pentru acuratețe în rapoartele pe care le puteți vizualiza în timp real și, prin urmare, pot fi supuse unor modificări înainte de plată.

10) TERMEN, REZILIERE ȘI SUSPENDARE

Termenul acestui Acord va începe în momentul în care vă acceptăm în Programul de parteneriat. Acesta poate fi reziliat de oricare dintre părți în orice moment, cu sau fără motiv.

Puteți câștiga plăți doar atâta timp cât sunteți un partener cu acte în regulă în timpul termenului. Dacă reziliați acest Acord cu noi, vă veți califica pentru a primi plățile câștigate înainte de data rezilierii.

Dacă nu respectați termenii acestui Acord sau orice alți termeni legali pe care i-am postat oriunde pe site-ul nostru sau pe site-urile noastre web, vă pierdeți toate drepturile, inclusiv dreptul la orice plată nerevendicată.

Ne rezervăm în mod specific dreptul de a rezilia acest Acord dacă încălcați oricare dintre termenii descriși aici, inclusiv, dar fără a se limita la, încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală ale Companiei sau ale unei terțe părți, nerespectarea legilor aplicabile sau a altor obligații legale și/sau publicarea sau distribuirea de materiale ilegale.

La încetarea prezentului acord, toate dispozițiile care, prin natura lor, ar trebui să supraviețuiască rezilierii vor rămâne în vigoare și vor avea efect deplin.

11) PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Sunteți de acord că proprietatea intelectuală deținută de Companie include toate drepturile de autor, mărcile comerciale, secretele comerciale, brevetele și alte proprietăți intelectuale aparținând Companiei (“PI a Companiei”).

Sub rezerva limitărilor enumerate mai jos, vă acordăm prin prezenta o licență neexclusivă, netransferabilă și revocabilă pentru a accesa site-urile noastre web în legătură cu Programul de parteneriat și pentru a utiliza PI a Companiei numai și exclusiv în legătură cu identificarea companiei și a mărcii noastre pe site-ul partener pentru a trimite clienții la link-urile de parteneriat pe care le furnizăm. Nu aveți voie să modificați IP-ul Companiei în niciun fel și aveți voie să utilizați IP-ul Companiei numai dacă sunteți un partener cu statut bun față de noi.

Putem revoca această licență în orice moment și, în cazul în care constatăm că utilizați IP-ul Companiei în orice mod care nu este prevăzut în acest acord, ne rezervăm dreptul de a rezilia acest acord.

Cu excepția celor prevăzute în prezentul document, nu aveți permisiunea de a utiliza proprietatea intelectuală a Companiei sau orice variație similară care poate crea confuzie cu proprietatea intelectuală a Companiei fără permisiunea noastră prealabilă scrisă. Aceasta include o restricție privind utilizarea PI a Companiei în orice nume de domeniu sau de site web, în orice cuvinte cheie sau publicitate, în orice metatag-uri sau cod sau în orice alt mod care ar putea provoca confuzie în rândul consumatorilor.

Vă informăm că utilizarea neautorizată de către dvs. a oricărei PI a Companiei va constitui o încălcare ilegală și ne rezervăm toate drepturile, inclusiv dreptul de a intenta un proces de încălcare împotriva dvs. în instanța federală. Este posibil să fiți obligat să plătiți despăgubiri bănești sau taxe și costuri legale.

Prin prezenta, ne acordați o licență neexclusivă pentru a vă utiliza numele, mărcile comerciale și mărcile de serviciu, dacă este cazul, și alte proprietăți intelectuale de afaceri pentru a face publicitate programului nostru de parteneriat.

12) MODIFICARE ȘI VARIAȚIE

Compania poate, din când în când și în orice moment, să modifice acest Acord. Sunteți de acord că Societatea are dreptul de a modifica acest Acord sau de a revizui orice lucru conținut în acesta. Sunteți de acord, de asemenea, că toate modificările la acest Acord intră în vigoare imediat după postarea pe site-ul web și că modificările sau variațiile vor înlocui orice versiune anterioară a acestui Acord, cu excepția cazului în care versiunile anterioare sunt menționate în mod specific sau încorporate în cea mai recentă modificare sau variație a acestui Acord. În cazul în care actualizăm sau înlocuim termenii acestui Acord, vă vom anunța prin mijloace electronice, care pot include un e-mail. Dacă nu sunteți de acord cu actualizarea sau înlocuirea, puteți alege să reziliați acest Acord, așa cum este descris mai jos.

 1. a) În măsura în care o parte sau o subparte a prezentului acord este considerată ineficientă sau invalidă de către o instanță de judecată, sunteți de acord ca versiunea anterioară, în vigoare, a prezentului acord să fie considerată aplicabilă și valabilă în cea mai mare măsură.
 2. b) Sunteți de acord să monitorizați în mod regulat prezentul acord și să consultați data intrării în vigoare afișată în partea de sus a prezentului acord pentru a observa modificările sau variațiile. De asemenea, sunteți de acord să vă ștergeți memoria cache atunci când faceți acest lucru pentru a evita accesarea unei versiuni anterioare a prezentului acord.

13) RELAȚIA DINTRE PĂRȚI

Nimic din ceea ce conține prezentul acord nu va fi interpretat ca formând un parteneriat, o asociere în participațiune, o agenție, o franciză sau o relație de muncă. Sunteți un contractant independent al Companiei și veți rămâne astfel în orice moment.

14) UTILIZARE ACCEPTABILĂ

Sunteți de acord să nu folosiți Programul de parteneriat sau Compania noastră în scopuri ilegale sau în orice scop interzis în temeiul prezentei clauze. Sunteți de acord să nu utilizați Programul de parteneriat în niciun fel care ar putea afecta site-urile noastre web, serviciile, serviciile sau activitatea generală a Companiei.

 1. a) De asemenea, sunteți de acord să nu utilizați Programul de parteneriat:
 2. I) Pentru a hărțui, abuza sau amenința alte persoane sau pentru a încălca în alt mod drepturile legale ale oricărei persoane;
 3. II) Pentru a încălca orice drepturi de proprietate intelectuală ale Companiei sau ale oricărei terțe părți;

III) Pentru a încărca sau a disemina în alt mod orice virus informatic sau alt software care poate deteriora proprietatea altei persoane;

 1. IV) Să comitetiorice fraudă;
 2. V) Să se angajeze în sau să creeze orice joc de noroc, loterie sau schemă piramidală ilegală;
 3. VI) publicarea sau distribuirea de materiale obscene sau defăimătoare;

VII) publicarea sau distribuirea de materiale care incită la violență, ură sau discriminare față de orice grup;

VIII) Colectarea ilegală de informații despre alte persoane.

15) OBLIGAȚIILE AFILIAȚILOR ȘI CONFORMITATEA FTC

Sunteți responsabil pentru asigurarea funcționării și întreținerii Site-ului partener, inclusiv a operațiunilor tehnice, a afirmațiilor scrise, a legăturilor și a acurateței materialelor. Trebuie să vă asigurați, așa cum s-a menționat mai sus, că Site-ul partener nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale unei terțe părți și nu încalcă în niciun fel drepturile legale.

Putem monitoriza contul dumneavoastră, precum și clicurile și/sau achizițiile care vin prin intermediul contului dumneavoastră. În cazul în care stabilim că nu respectați oricare dintre termenii prezentului acord, avem dreptul de a vă încheia imediat participarea la Programul de parteneriat.

Solicităm tuturor afiliaților noștri să respecte toate statutele, reglementările și liniile directoare aplicabile stabilite de guvernul federal, prin intermediul Comisiei Federale pentru Comerț, precum și de guvernele de stat și locale, conform mandatului. Comisia Federală pentru Comerț cere ca relațiile de parteneriat, cum ar fi relația dintre dumneavoastră și Companie, să fie dezvăluite consumatorilor.

Vă recomandăm să apelați la un consilier juridic independent care să vă consilieze cu privire la obligațiile noastre de divulgare în acest mod.

Aveți obligația de a posta o notificare vizibilă pe site-ul dvs. web cu privire la Programul de parteneriat. Anunțul nu trebuie să conțină cuvintele exacte ca în exemplul de mai jos, dar ar trebui să fie similar:

Ne angajăm în marketingul partener prin care primim fonduri prin clicuri către programul nostru de parteneriat prin intermediul acestui site web sau primim fonduri prin vânzarea de bunuri sau servicii pe sau prin intermediul acestui site web. De asemenea, este posibil să acceptăm publicitate și sponsorizări de la întreprinderi comerciale sau să primim alte forme de compensații pentru publicitate. Această dezvăluire este menită să respecte regulile Comisiei Federale de Comerț din SUA privind marketingul și publicitatea, precum și orice alte cerințe legale care se pot aplica.

De asemenea, vă solicităm să respectați toate legile și reglementările aplicabile în materie de confidențialitate și securitate a datelor, inclusiv toate cele care pot avea impact asupra țării dvs. de reședință sau a vizitatorilor dvs. Astfel de reglementări includ, fără a se limita la acestea, orice legi aplicabile în Statele Unite sau Regulamentul general privind protecția datelor din Uniunea Europeană. De asemenea, vă solicităm să implementați măsuri organizatorice și tehnice adecvate pentru a asigura un nivel adecvat de securitate pentru datele pe care le procesați. În plus, sunteți de acord prin prezenta să vă conformați oricăror solicitări pe care vi le putem adresa cu privire la respectarea Regulamentului general privind protecția datelor sau la solicitările pe care le puteți primi de la persoanele vizate.

În cazul în care constatăm că nu respectați oricare dintre cerințele acestei subpărți, putem pune capăt relației noastre cu dvs. la discreția noastră unică și exclusivă.

16) INGINERIE INVERSĂ ȘI SECURITATE

Sunteți de acord să nu întreprindeți niciuna dintre următoarele acțiuni:

 1. a) Să faceți inginerie inversă sau să încercați să faceți inginerie inversă sau să dezasamblați orice cod sau software de pe sau de pe oricare dintre site-urile sau serviciile noastre;
 2. b) Să încălcați securitatea oricăruia dintre site-urile sau serviciile noastre web prin orice acces neautorizat, eludarea criptării sau a altor instrumente de securitate, extragerea de date sau interferența cu orice gazdă, utilizator sau rețea.

17) PIERDEREA DE DATE

Compania nu își asumă responsabilitatea pentru securitatea contului sau a conținutului dvs. Sunteți de acord că participarea dvs. la Programul de parteneriat este pe propriul dvs. risc.

18) DESPĂGUBIRI

Sunteți de acord să apărați și să despăgubiți Compania și oricare dintre agenții săi (dacă este cazul) și să ne exonerați de orice pretenții și cereri legale, inclusiv onorariile rezonabile ale avocaților, care pot apărea din sau sunt legate de utilizarea sau utilizarea abuzivă a Programului de parteneriat, de încălcarea de către dvs. a prezentului acord sau de comportamentul sau acțiunile dvs. Sunteți de acord că Societatea va putea să-și aleagă propriul consilier juridic și poate participa la propria apărare, dacă Societatea dorește.

19) POLITICA PRIVIND SPAM-UL

Vă este strict interzis să utilizați Programul de parteneriat pentru activități ilegale de spam, inclusiv colectarea de adrese de e-mail și informații personale de la alte persoane sau trimiterea de e-mailuri comerciale în masă.

20) ÎNTREGUL ACORD

Prezentul acord constituie întreaga înțelegere dintre părți în ceea ce privește Programul de parteneriat. Acest Acord înlocuiește și anulează toate acordurile sau înțelegerile anterioare sau contemporane, scrise sau orale.

21) ÎNTRERUPERI ALE SERVICIULUI

Este posibil ca Societatea să fie nevoită să întrerupă accesul dumneavoastră la Programul de parteneriat pentru a efectua servicii de întreținere sau de urgență, în mod programat sau neprogramat. Sunteți de acord că accesul dvs. poate fi afectat de întreruperi neprevăzute sau neprogramate, indiferent de motiv, dar că Societatea nu va avea nicio răspundere pentru orice daune sau pierderi cauzate ca urmare a acestor întreruperi.

22) FĂRĂ GARANȚII

Sunteți de acord că utilizarea Programului de parteneriat se face pe riscul dvs. unic și exclusiv și că orice servicii furnizate de noi sunt “așa cum sunt”. Prin prezenta, Compania renunță în mod expres la toate garanțiile exprese sau implicite de orice fel, inclusiv, dar fără a se limita la garanția implicită de adecvare la un anumit scop și la garanția implicită de vandabilitate. Compania nu garantează că Programul de parteneriat va satisface nevoile dumneavoastră sau că acesta va fi neîntrerupt, fără erori sau sigur. De asemenea, Compania nu oferă nicio garanție cu privire la fiabilitatea sau acuratețea oricăror informații. Sunteți de acord că orice daune care vă pot apărea, prin intermediul sistemului dvs. informatic sau ca urmare a pierderii datelor dvs. în urma utilizării Programului de parteneriat sunt responsabilitatea dvs. exclusivă și că Societatea nu este răspunzătoare pentru astfel de daune sau pierderi.

23) LIMITAREA RĂSPUNDERII

Compania nu este răspunzătoare pentru niciun fel de daune de orice fel care vă pot apărea ca urmare a participării dvs. la Programul de parteneriat, în cea mai mare măsură permisă de lege. Răspunderea maximă a Companiei care decurge din sau în legătură cu acest Acord este limitată la o sută (100) de lei. Această secțiune se aplică la orice pretenții din partea dumneavoastră, inclusiv, dar fără a se limita la profituri sau venituri pierdute, daune indirecte sau punitive, neglijență, răspundere strictă, fraudă sau delicte de orice fel.